Jaktfalk 170 för den stora moderna familjen

Jaktfalk 170 är ett stort hus för den stora, moderna familjen som gillar att bo bekvämt. Jaktfalk är ett hus som har hela fem rymliga sovrum. Men också ett trivsamt kök med köksö och öppen planlösning som gjord för att umgås. Bastun med relax och med utgång till altanen är perfekt för dig som gillar att ta det lite lugnt efter en aktiv dag. Eller för all del, rulla dig i snön efter bastun.

Bilder och filmer visar Jaktfalk 170 med tillvalet timrade knutar. 

Boyta: 171,1 m2
Byggyta: 141,4 m2
Pris: På förfrågan
Husbeskrivning:

Sovrummen
Bottenvåning:
Sovrum 1, master bedroom, är på hela 13,7 m2 med gott om plats för dubbelsäng. Sovrummet har en garderobsvägg och egen utgång till altanen.
Sovrum 2 och 3 är båda på 7,5 m2. Det är gott om plats för bredare våningssäng och en garderob, alternativt en något smalare dubbelsäng och två smalare garderober.

Vindsvåning:
Sovrum 3 och 4 är rejält luftiga om hela 15,3 m2 i boyta och rejäl takhöjd vid nock. Golvytan mäter hela 24 m2.

Köket
Köket är ett platsbyggt L-kök med gott om plats för vitvaror och förvaring. Det utrustas med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin. I köket finns en köksö med möjlighet till tre sittplatser. Köket har fönster i två väderstreck och även utgång till altanen.

Storstuga
Storstugan har högt i tak – öppet ända upp till nock, ca 5 m. Det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp och en rejäl utsikt. Den öppna planlösningen ger fin kontakt med kök och hall. Här tar du också trappan upp till loftet.

Badrum
Det stora badrummet, drygt 13 m2,  rymmer dusch, stort handfat, wc, rymlig bastu samt plats för en liten relaxmöbel. Badrummet har även utgång till altanen. Två fönster och altandörr ger fint ljusinsläpp. Det lilla badrummet har dusch, handfat och wc.

Entréhall
Rymlig och luftig entré i direkt anslutning till storstuga. Den inre hallen är en öppen passage till storstugan och ansluter till de två mindre sovrummen, badrum och tvättstuga.

Tvättstuga och torkrum/teknikrum
I Jaktfalk 170 har vi en tvättstuga där ena väggen rymmer alla maskiner (luftvärmepump, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp) samt tvättbänk. På den andra sidan ryms hyllor och häng för luftning och torkning.

Loft/allrum
Loftet är både luftigt och mycket rymligt med rejäl takhöjd vid nock (ca 2,2 m) och ger fin utsikt via det stora fönsterpartiet i storstugan. Loftet har 13 m2 i boyta och hela 21 m2 golvyta

Trädäck
Möjlighet till rymligt trädäck utanför kök/storstuga/sovrum/badrum samt entrébro som även rymmer en skidbod

Fakta i korthet:
• 1-planshus med loft och inredda vindsflyglar
• Bostadsyta 141,4 m(127,5 m2 + loft/vind 43,6 m2)
• Storstuga med nästan 5 m takhöjd
• L-kök med köksö
• 5 rymliga sovrum
• Loft med generös takhöjd
• 2 badrum, varav ett med bastu, liten relaxdel samt utgång till altan
• Separat tvättstuga/torkrum
• Skidbod på entréaltan

Klicka på respektive planritning för att se en större version.

Dokument för nedladdning

Leveransbeskrivning Nyckelfärdigt:

För ytterligare information: Kontakta johan.hamberg@sthus.se