Jaktfalk för dig som uppskattar rymd och generösa ytor

Jaktfalk är byggt för dig som uppskattar en rymlig och luftig planlösning. Det platsbyggda köket med sin köksö är en skön plats för gemensam matlagning. I anslutning ligger den luftiga storstugan som har 4,85 meter upp till nocken. Det större av de två badrummen har en bastu och dörr ut för snörullning. Efter skidåkningen kan du ställa skidorna i skidboden innan du slår dig ned i vårsolen på altanen.

Boyta: 140,5 m2
Byggyta: 141,4 m2
Pris: På förfrågan
Husbeskrivning:

Sovrummen
Sovrum 1, master bedroom är på hela 13,7 m2, gott om plats för dubbelsäng. Sovrummet har en garderobsvägg och egen utgång till altanen. Sovrum 2 och 3 är båda på 7,5 m2. Det är gott om plats för bredare våningssäng och en garderob, alternativt en något smalare dubbelsäng och två smalare garderober.

Köket
Köket är ett platsbyggt L-kök med gott om plats för vitvaror och förvaring. Det utrustas med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin. I köket finns en köksö med möjlighet till tre sittplatser. Köket har fönster i två väderstreck och även utgång till altanen.

Storstuga
Storstugan har högt i tak – öppet ända upp till nock, ca 4,85 m. Det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp och en rejäl utsikt. Den öppna planlösningen ger fin kontakt med kök och hall. Här tar du också trappan upp till loftet.

Badrum
Det stora badrummet, drygt 13 m2,  rymmer dusch, stort handfat, wc, rymlig bastu samt plats för en liten relaxmöbel. Badrummet har även utgång till altanen. Två fönster och altandörr ger fint ljusinsläpp. Det lilla badrummet har dusch, handfat och wc.

Entréhall
Rymlig och luftig entré i direkt anslutning till storstuga. Den inre hallen är en öppen passage till storstugan och ansluter till de två mindre sovrummen, badrum och tvättstuga.

Tvättstuga och torkrum/teknikrum
I Jaktfalk har vi en tvättstuga där ena väggen rymmer alla maskiner (luftvärmepump, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp) samt tvättbänk. På den andra sidan ryms hyllor och häng för luftning och torkning.

Loft/allrum
Loftet är både luftigt och mycket rymligt med rejäl takhöjd vid nock (ca 2,2 m) och ger fin utsikt via det stora fönsterpartiet i storstugan. Loftet har hela 21 m2 golvyta.

Trädäck
Rymligt trädäck utanför kök/storstuga/sovrum/badrum samt entrébro som även rymmer en skidbod.

 

Fakta i korthet:
• 1-planshus med loft
• Bostadsyta 140,5 m(127,5 m2 + loft 13,0 m2)
• Storstuga med nästan 5 m takhöjd
• L-kök med köksö
• 3 rymliga sovrum
• Loft med generös takhöjd
• 2 badrum, varav ett med bastu, liten relaxdel samt utgång till altan
• Separat tvättstuga/torkrum
• Skidbod på entréaltan

Klicka på respektive planritning för att se en större version.

Transport ingår i priset inom en radie av 3 mil från Storhogna.

För offert – kontakta johan.hamberg@sthus.se