Blåhake är det bekväma fjällboendet

Söker du ett bekvämt fjällboende är Blåhake ett hus som kan passa. Precis som våra övriga husmodeller är vårt stora hus Blåhake byggt helt i trä. Huset har hela 4,85 meter till taknocken och ett stort fönsterparti. I huset finns tre sovrum med plats för dubbelsängar, två badrum och en fin bastu. Däcket utanför storstugan är som gjort för att fånga eftermiddagens sol. Blåhake har mer kompakt planlösning jämfört med Jaktfalk, vilket ger plats för stort loft och förvaringsutrymmen.

Länk till 3-D-visning »

Boyta: 142,9 m2
Byggyta: 141,4 m2
Pris: På förfrågan
Husbeskrivning:

 

Sovrummen
Sovrum 1: Gott om plats för dubbelsäng och garderober och med egen utgång till altanen. Sovrum 2 har gott om plats för en dubbelsäng samt garderober. I sovrum 3 finns plats för en något smalare dubbelsäng eller två våningssängar och tre garderober.

Kök
Platsbyggt L-kök med gott om plats för vitvaror och förvaring, utrustas med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin. I köket finns en köksö med möjlighet till tre sittplatser. Köket har fönster i två väderstreck och även utgång till altanen.

Storstuga
Luftigt högt i tak – öppet ända upp till nock, ca 4,85 m. Stort fönsterparti ger både ett fint ljusinsläpp och rejäl utsikt. Öppen planlösning mot köket.

Badrum
Det stora badrummet rymmer: dusch, stort handfat, wc och bastu. Möjlighet till altandörr om man så önskar. Det lilla badrummet rymmer dusch, handfat och wc.

Entréhall
Hallen är rymlig med direkt anslutning till tvättstuga/teknikrum och har plats för tre garderober.

Loft/allrum
Luftigt och mycket rymligt med rejäl takhöjd vid nock (ca 2,2 m) och en boyta på över 15,4 m2. Två fönster ger fint ljusinsläpp och storstugans höga fönsterparti ger storslagenhet.

Tvättstuga/torkrum/teknikrum
Nås från entréhall och har gott om plats för tvätt, torkning och förvaring. I tvättstugan är även all teknik samlad.

Trädäck
Utanför kök, storstuga och sovrum finns ett stort trädäck, vid entrén finns även där ett trädäck som kan rymma en skidbod.

Fakta i korthet: 
• 1-plan med loft
• Bostadsyta: 142,9 m2 (127,5 m2 + loft 15,4 m2)
• Storstuga med nästan 5 m takhöjd
• L-kök med köksö
• 3 rymliga sovrum
• Loft med generös takhöjd
• 2 badrum, varav ett med bastu samt utgång till altan
• Separat tvättstuga/torkrum

Klicka på respektive planritning för att se en större version.

Dokument för nedladdning

Leveransbeskrivning Nyckelfärdigt

För ytterligare information: Kontakta johan.hamberg@sthus.se